2011. június 4.

Hotter Than Ever; Visszatekintés



Örömmel tapasztalom, hogy mennyien szerettétek a bébimet, a Hot!-ot :D Azért a bébim, mert a legelső blogom volt, és nagyon a szívemhez nőtt.
Még mindig emlékszem a legelső komizómra, picilányra, pont azelőtt írt kommentárt, mielőtt töröltem volna a blogot, mert azt hittem senki sem olvasta a legelső fejezetecském. De szerencsére nem így volt ^^
.
A bejegyzés lényege pedig annyi lenne, hogy szeretném visszaidézni a régi időket, mikor még minden olyan újszerű volt.

Tehát, most aki szeretne, az beszállhat, mégpedig a következőképpen: Kiragadhatjátok a történetből a kedvenc részeiteket, fejezeteiteket, és leírjátok, hogy miért az tetszik leginkább. Aztán ugyanígy azzal a résszel amit nem szerettetek benne. 
Fel tehettek kérdéseket részekkel kapcsolatban amit esetleg nem értetek, de nem csak ezzel, bármivel kapcsolatban aminek a történethez köze van.
Le írhatjátok ki a kedvenc karakteretek, és kit utáltok, kit szeretnétek a Second Bookban viszontlátni, ki hiányzik legjobban.

Éééés, ha valakinek van kedve és ráér, az készíthet novellát a szereplőkkel, persze a Hot! stílusában. De ez mellékes opció, csak ha nagyon ráértek.

Azon túl pedig, ha szeretnétek mondjuk egy chat partyt ahol együtt nosztalgiázhatunk, és ahol élőben válaszolok kérdésekre meg dumálunk meg ilyenek, azt is jelezzétek felém.

Létszám mindegy, persze minél többen vagyunk, annál jobb :)

Ha van kedvetek hozzá, akkor bármit amit felsoroltam kérdések, szereplők sötöbö... erre az e-mail címre küldjétek: mini-cher@hotmail.com

Persze lehet komiban, de inkább mail-ben ha nem gáz :))

Szóval ennyi lenne. Ha gondoljátok dobjatok mailt, biztos, hogy válaszolok!
(Ha valaki ír valamit, versikét, novellát, tudomisén XD annak az írása kikerül, persze, ha ő is akarja)

Fontos: Ha regisztrált vagy bloggerben, írd oda a felhasználó neved, meg mindenképp, ha chatben vagy máshol már beszélgettünk!

Na, asszem ennyi...

XXX

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése